Betonski strešniki so odporni na vse vremenske razmere

Nekaj časa nazaj, smo si že začeli graditi našo novo hišo. Pri temu pa smo bili že zelo navdušeni, saj je ta nova hiša pomenila, da bi se končno lahko z družino preselili na svoje, ter ne bi rabili več plačevati najemnine, saj smo do sedaj živeli v najemu v stanovanju, ki pa je bilo zelo majhno. Tako pa smo sedaj že komaj čakali, da se gradnja hiše konča in da se vselimo.

Gradnja pa je že šla proti koncu, saj je bilo potrebno zgraditi samo še streho. Tukaj pa smo se še morali odločiti, kakšno streho, oziroma strešno kritino si želimo sploh imeti. Ker pa smo želeli imeti kar se da trpežno in trdno streho, smo se odločili, da bodo betonski strešniki najboljša izbira za to našo streho.

Ker pa smo se odločili, da bodo betonski strešniki pokrivali našo streho, pa je to prineslo nekatere komplikacije. Gre pa se za to, da so betonski strešniki veliko bolj težki, kot kateri koli drugi strešniki, kar pa je pomenilo, da jih vsaka streha ne bi morala zdržati. Tako pa smo morali poskrbeti za to, da bo ogrodje strehe zelo močno in bo tako lahko prestalo vso težo, s katero bodo pritiskali betonski strešniki.

Betonski strešniki so odporni na vse vremenske razmere

Ko pa je bilo to zrihtano, pa nas ni rabilo nič več skrbeti, da takšna streha ne bi bila mogoča. Tako smo z streho relativno hitro končali, saj so se vsi betonski strešniki zelo hitro postavili, ter je večino časa vzelo bolj to, da smo zgradili ustrezno ogrodje za te betonske strešnike.

Tako pa smo sedaj lahko skoraj zagotovo prepričani, da bo naša streha lahko prestala vse vremenske razmere, saj so betonski strešniki zelo trdni, ter jih praktično nič ne bi smelo poškodovati. Prav tako pa je tudi ogrodje zelo močno in trdno, saj je moralo biti zaradi same teže ki je na njemu, tako da tudi tukaj ne bi smelo biti problema.