Odločila sem se, da bom pregledala Izola restavracije za svoje praznovanje

Za svoj rojstni dan sem se odločila, da pa bi morda povabila svoje najbližje v eno restavracijo, kjer bi skupaj nekaj pojedli in popili. Sicer res ne maram praznovanj ampak za letos, sem si pa vseeno rekla, da bi morda lahko naredila malček spremembe, saj ideja o nekem simboličnem in minimalističnem praznovanju, navsezadnje niti ni tako napačna.

Tako sem se odločila, da bi morda vseeno rada šla nekam ven iz svojega kraja, kjer trenutno živim, a vseeno sem želela biti dovolj, blizu, tudi iz tega razloga, da malce ugodim drugim, da bodo res lahko prišli vsi brez problema. Tako sem si izbrala kraj Izola, in tako tudi se pozanimala katere Izola restavracije so tiste, ki so najbolje ocenjene in pohvaljene, saj sem si res zaželela, da bi bila hrana dobra in postrežba odlična. Zato sem tisti čas res preletela vse Izola restavracije, kjer sem tudi preverila, ali je potrebna rezervacija, ali imajo na voljo tudi hrano brez glutena, saj je bila moja najboljša prijateljica intolerantna nanj. Prav tako sem morala biti še pozorna da so imeli neko pestro ponudbo vegetarijanskih obrokov in pa želela sem se izogniti tisti klasični ocvrti hrani ter hamburgerjev. K sreči je bilo kar nekaj ponudbe, saj so Izola restavracije bile res zelo obsežne. Ko sem tako naredila ožji izbor, in sem imela še vedno kar pet različnih restavracij ki bi lahko prišle v poštev, sem postala pozorna na ambient, ki so ga Izola restavracije imele.

Odločila sem se, da bom pregledala Izola restavracije za svoje praznovanje

Tako sem se na koncu odločila za dve restavraciji, ki niso potrebovale ekstra rezervacije. V najslabšem primeru, pa sem si rekla, da bomo že počakali in morda ta čas pili kakšno rundo, dokler se miza za nas nebi sprostila. Tako sem se odločila za eno restavracijo ob morju z zelo lepim in odmaknjenim ambientom, vendar pa sem za vsak slučaj, v primeru slabega vremena, dala na listo še eno, v vabilo pa sem pripisala, da se dobimo kar na pomolu.